Sagde du træning i DcH Hobro?! 🤗

 

Hvalpeholdet træner Tirsdag kl. 19.00 - 20.00

Vi træner hvalpe af to hold: Et hold med hvalpe i alderen 2-5 mdr. Og et hold med hvalpe i alderen 5 mdr. og opefter 🐾

Husk, du kan få et besøg, et såkaldt hvalpevisit, hvor du får råd og vejledning til den bedste start med din hvalp. Ved interesse kontakt adfærdskonsulent/instruktør Kaj Pedersen på 28567520. Dette besøg er gratis for alle, dog betales der kørsel efter statens takster, hvis du bor udenfor Hobro.

 

Den allerbedste start med hvalpen

Et hvalpekursus hos os, er starten på et positivt samarbejde med din hund.

På dette kursus socialiseres hvalpen under trygge forhold med andre hvalpe. Vi lærer bl.a god opførsel, konflikthåndtering samt hundens signaler og kropssprog.

Ydermere træner vi bl.a, gå pænt i snor, komme når vi kalder, få kontakt med hvalpen og få tillid til andre hunde og mennesker.

Du kan også få hjælp til de udfordringer du måtte stå med der hjemmme i hverdagen.

Vi træner udelukkende positivt. Råb, vrede og fysisk afstraffelse giver en bange og utryg hund, som på sigt kan ende i aggression. Din hvalp skal på den bedste måde lære at begå sig sammen med dig, hele sin nye familie, samt ude i den store verden uden at miste tillid.

At hæve stemmen, snerre eller råbe fremmer på ingen måde hvalpens lyst til indlæring. Det klares bedst på godbidder, positiv adfærd og ros.

Hvalpen har brug for trygge omgivelser, og en hundefører der er rolig og tålmodig, for at udvikle sig til en harmonisk hund.

Gør aldrig noget mod en lille hvalp, som du ikke vil gøre mod et lille barn

Trænere Kaj Pedersen & Annette Pedersen 

 

Ved tilmelding eller spørgsmål

Kontakt instruktør/hundeadfærdskonsulent

Kaj Pedersen

Tlf. 28567520 eller Mail: kajped50@gmail.com